Politica de retur

Ne dorim sa aveți cea mai bună experiență de cumpărare on-line, de aceea aveți posibilitatea să returnați sau să înlocuiți produsele cumpărate, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
Pentru retur, trebuie să ne trimiteți un email la adresa contact@natea-organics.ro sau să ne contactați la numarul de telefon 0761 670 737. Vă vom trimite pe email confirmarea de primire a solicitării dumneavoastră.
Rambursarea contravalorii produselor se va face după îndeplinirea tuturor procedurilor legale conform OUG 34/2014. Contravaloarea produselor va fi returnată în 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retur, însa Niard Tea SRL poate amâna plata până la primirea coletului retur.
Plata transportului produsului returnat va fi suportată de catre client.
Produsele returnate trebuie să fie sigilate, în ambalajul lor original, fără să prezinte urme de utilizare.
Rambursarea sumei va fi făcută folosind aceeași metodă folosită la plata inițială a produselor, în decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.
Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.


Anularea tranzacției

Dacă ați efectuat o tranzacție prin card bancar, apoi o anulați, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului termen de 1-30 zile, în funcție de politica acesteia.
Anularea tranzacției poate fi efectuată în maxim 24 ore de la plasarea acesteia.