Despre noi

Scopul acestui magazin este să vă ofere cele mai fabulose experiențe legate de plante, promovând ceaiuri organice, de înaltă calitate, cultivate și procesate în mod sustenabil și etic.
Ceaiul ne oferă un prilej de a lua o pauză și a medita, a ne relaxa, a reflecta. Adesea uităm că suntem parte din această planetă și trebuie să ducem mai departe moștenirea primită de la înaintașii noștri. Cel mai bun mod este de a susține mediul înconjurător este prin promovarea agriculturii sustenabile, cu plante cultivate organic, ce nu conțin substanțe dăunătoare. De ce să nu susținem micii agricultori tradiționali față de marile corporații care urmăresc doar propriul interes prin exploatarea maximă a pământului? Trebuie să ne privim ca parte a mediului înconjurător și să protejăm tradițiile.

Pasiunea pentru plante mi-a fost insuflată de bunici, care cunoșteau toate plantele din flora locală și le foloseau cu înțelepciune. Cu iubire și răbdare, m-au învățat pentru ce sunt bune fiecare, cum și când se culeg și cum se folosesc. Nu toate ajungeau în ceașcă, unele erau puse să oblojească răni, altele erau macerate în sticle închise la culoare în ulei sau în alcool, altele ne parfumau apa în care ne scăldam.

Susțin și promovez un stil de viață sănătos, prin crearea unor obiceiuri sănătoase. Un astfel de obicei este de a te bucura zilnic de cel puțin o ceașcă cu ceai. Abordarea celor care consumă ceai când sunt bolnavi este departe de calea cea bună, trebuie să acționăm zilnic pentru binele și sănătatea noastră. Majoritatea studiilor ce arată efectul benefic al ceaiului verde sunt efectuate pe grupuri de persoane ce consumă zilnic ceai.
NaTea-Organics vă oferă o selecție de ceaiuri deosebit de gustoase, de care ne putem bucura zilnic. Toate amestecurile de ceaiuri au fost testate înainte și alese doar pentru calitățile lor, fiind bogate în antioxidanți și benefice pentru corp și minte.

Ceaiul reprezintă o călătorie nesfârșită de învățare și de cunoaștere, după cum scria împăratul chinez Hui Tsung (1802-1135): "Aspectul ceaiurilor variază la fel de mult ca acela al chipurilor oamenilor."