Garantia produselor

Garantia Produselor


Toate bunurile comercializate de către Niard Tea S.R.L., beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare.
Ceaiurile și accesoriile comercializate pe acest site sunt produse de cea mai bună calitate, cu certificate de produse organice.
Toate ceaiurile naTea Organics sunt 100% organice.

Dacă sesizați orice problemă cu produsul comandat, dacă produsul nu corespunde cerințelor dvs, păstrați ambalajul original al produsului, bonul, factura sau chitanța și sesizați-ne într-un interval de maxim 48 de ore de la primirea coletului.

Vom schimba produsul sau vă vom returna banii prin virament bancar în condițiile specificate la capitolul ”Retur”. Produsele pot fi returnate doar în ambalajul original, intact.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele efectiv livrate pot să difere de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul etc. S.C. Niard Tea S.R.L. nu garantează, disponibilitatea în stoc a produselor afișate. Caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

S.C. Niard Tea S.R.L. nu garantează că descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. Orice reclamație va fi adusă la cunoștință la adresa contact@natea-organics.ro în maximum 48 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie soluționată.

S.C. Niard Tea S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără nici o notificare prealabilă. Dacă există comenzi în curs de desfăsurare se va respecta prețul de comandă.

Dacă există comenzi în curs de desfăsurare se va respecta prețul de comandă.

 

Toate produsele comercializate sub denumirea de ”ceaiuri, infuzii, ceaiuri detox” dețin certificările legislației în vigoare. Pentru furnizarea oricărei informație legată de certificarea produselor mai sus menționate, vă rugăm să ne solicitați această cerință în scris la adresa contact@natea-organics.ro.